top of page
Future Factors | Resultaten & Finance

Future Proof Finance

- finance als businesspartner - 

Zorgt voor meer grip op resultaten en versterkt uw financiele organisatie

FUTURE PROOF FINANCE

De toegevoegde waarde van finance wordt steeds relevanter in deze snel veranderende tijden. Naast ''de cijfertjes'' dient uw bedrijf boven op data te zitten. Niet alleen financiele data maar ook op niet-financiele data, zoals ''human data'' en ''small data''. De financiële organisatie moet niet alleen financieel alles op orde hebben, maar ook steeds meer een businesspartner rol vervullen. Samen met u versterken wij uw financiele functie en maken deze future proof.

Finance Focus MRI

Met de Finance Focus MRI brengt u financiële volwassenheid en stabiliteit interactief in beeld. Wat gaat goed en wat kan beter? Waar zitten de aandachtspunten? U krijgt het direct interactief in beeld. 

Future Factors | Finance Focus MRI
Future Factors | Finance Team coaching

Finance Team coaching

Financials vinden het vaak moeilijk om dezelfde taal te spreken als de collega's van andere afdelingen. Ze zijn geneigd alles van uit de cijfertjes te benaderen, terwijl collega's juist vanuit de business denken. Daarnaast zien financiele afdelingen soms onvoldoende in dat zij een service afdeling zijn, die ten dienste staat aan de business.

Met Finance Team coaching worden uw financials meegenomen in de taal van de business en leren zij hoe ze service gericht toegevoegde waarde kunnen bieden aan de business.

ERP Coaching

Een goed ERP systeem helpt u om alle informatiestromen aan elkaar te verbinden en om waardevolle inzichten te krijgen voor uw business.

De realiteit is dat er naast het ERP systeem vaak nog veel handmatige handelingen zijn en het systeem onvoldoende inzichten biedt. De realiteit is ook dat veel implementaties mislukken

Met ERP coaching wordt u geholpen bij het selecteren van een nieuw ERP systeem, bij de implementatie ervan en / of om meer uit uw huidige ERP systeem te halen.

Future Factors | ERP coaching
Finance Team coaching
ERP coaching

Training 360° Business Analyse voor financials

In deze training leer je hoe je door de cijfers heen kunt kijken en zien wat er er gebeurt, waar het gebeurt en waarom het gebeurt. 

Deze training is op verzoek ook geheel af te stemmen de eigen organisatie.

Future Factors | Training
Training Financials
Controllersrollen.png

Vakinhoudelijke assessments

De wereld verandert en digitaliseert steeds sneller. Finance en controlling speelt daar een belangrijke rol in.

 

Er zijn veel tools op de markt die toetsen op bewustzijn en gedrag. Complementair daaraan toetsen wij finance professionals op hun vakinhoudelijke krachten. Dat doen wij in samenwerking met:

bottom of page