black and white wooden signage_edited.jpg

Over ons

CONTEXT

De wereld verandert en digitaliseert steeds sneller. Oude businessmodellen verdwijnen en nieuwe veroveren de wereld. De levensduur van bedrijven wordt korter en korter. Veel bedrijven denken dat deze ontwikkeling niet over hen en hun businessmodel gaat. Niets is minder waar. Elk bedrijf moet alert zijn en actie ondernemen om relevant te zijn en te blijven.

MISSIE

Onze missie is om bedrijven te versterken, te laten groeien, duurzaam succesvol en future proof te maken en daarbij de status quo in consultancy land te doorbreken door organisatie- en groeiadvies voor elk MKB bedrijf bereikbaar en betaalbaar te maken.

VISIE

Wij geloven in een holistische, integrale kijk op bedrijven, waarbij missie, visie, waarden, werkgeluk, passies en talenten, belangrijke ingrediënten zijn.

Wij geloven dat inzicht de start is van groei, succes en toekomst gericht ondernemen.

 

Wij geloven in een gelijkwaardige relatie met klanten, waarbij ieder de eigen ervaring en expertise inbrengt. 

Wij geloven in het self supported maken van onze klanten.

Wij geloven in maximale impact met korte interventies.

Wij geloven niet in adviseurs die overal verstand van hebben. Daarom werken wij samen met experts partners op verschillende bedrijfsdisciplines.

Future Factors | Ons Credo

ONS CREDO

"Samen in vertrouwen, geïnspireerd werken een de groei en het future proof maken van uw bedrijf"

Future Factors | Ons credo

"Er is geen geheime formule voor het future proof maken van uw bedrijf, wel ingrediënten (future factors) die het succes daartoe, sterk verhogen"

BeeldmerkFF_rgb_edited.png