top of page
Future Factors | MRI's

MRI's

Breng het potentieel binnen uw bedrijf op interactieve wijze in beeld - modulaire opbouw

Business Value MRI

De Business Value MRI is onze meest uitgebreide MRI en laat u om 360° het verborgen potentieel van uw organisatie bekijken, begrijpen en benutten.

U gaat aan de slag met management & organisatie, commercie, hr, finance, digitalisering en inkoop.

De Business Value MRI is ook zeer geschikt voor het verkrijgen van de juiste inzichten bij bedrijfsovernames.

Future Factors | Business Value MRI

Early Indicator

De Early Indicator geeft u inzicht in de professionaliteit en kwaliteit van het management.

 

Hoe duidelijk is de richting van uw organisatie, hoe efficiënt is uw organisatie en hoe werkt het in uw organisatie? Hoe is de samenhang van uw beslissingen op strategisch, tactisch en operationeel niveau?

Future Factors | Early Indicator
Future Factors | Business Indicator

Business Indicator

De Business Indicator is speciaal ontwikkeld voor accountants. Als accountant heeft u van oudsher goede kaarten in handen om dé businesspartner voor de ondernemer te zijn.  

De Business Indicator helpt u daarbij, en versterkt zowel de interne deskundigheid, de aantrekkelijkheid van uw adviespraktijk, als de toegevoegde waarde voor uw klanten.

Commercial Focus MRI

De Digital Focus MRI geeft inzicht in de volwassenheid en het potentieel van uw commerciële organisatie en inspanningen. Het laat tevens zien in hoeverre uw commerciele ambities gefundeerd zijn in het management proces. Tevens is een klanttevredenheidsonderzoek inbegrepen.

Future Factors | Commercial Focus MRI
Future Factors | HR Focus MRI

HR Focus MRI

Met de HR Focus MRI brengt u de tevredenheid, passie en commitment van medewerkers, de volwassenheid van de HR activiteiten en de arbeidsmarktpositionering interactief in beeld. Wat gaat goed en wat kan beter? Waar zitten de aandachtspunten? U krijgt het direct interactief in beeld. 

Busines Value MRI
Early Indicator
Business Indicator
Commecial Focus MRI
HR Focus MRI

Financial Focus MRI

Met de Finance Focus MRI brengt u financiële volwassenheid en stabiliteit interactief in beeld. Wat gaat goed en wat kan beter? Waar zitten de aandachtspunten? U krijgt het direct interactief in beeld. 

Future Factors | Financial Focus MRI
Future Factors | Digital Focus MRI

Digital Focus MRI

Met de Digital Focus MRI brengt u de volwassenheid in beeld rondom digitalisering, waarbij tevens gekeken wordt naar het managementproces en cultuurbeeld omdat die mede bepalend zijn voor het succes van uw digitaliseringsstrategie.   

Financial Focus MRI
Digital Focus MRI

Infographics nader toegelicht

Future Factors | Business Value MRI - BVS score

De organisatiegroei benchmarkt . Inzicht in het realistische en concrete verbeterpotentieel van uw organisatie.

 

De Business Value Score geeft de volwassenheidswaarde van de organisatie aan, alsmede het professionaliseringspotentieel voor de volgende bedrijfsonderdelen: organisatie, commercieel, HRM, digitalisering, financieel en inkoop. 

bottom of page