top of page
FotografieIngeborgvanBruggen-6456_edited.jpg
Voor ambitieuze bedrijven met lef

Durf jij met jouw bedrijf in de spiegel te kijken?
Organisatieontwikkeling:  management & organisatie
war on talent
finance transformatie

De wereld verandert en digitaliseert steeds sneller. Daarbij zorgen uitdagingen, zoals Covid, problemen in de supply-chain, het tekort op de arbeidsmark en inflatie, voor slappeloze nachten voor menig directeur en manager. Elk bedrijf moet alerter zijn dan ooit en actie ondernemen om relevant te zijn en te blijven.

En daar hoort een sterke en wendbare organisatie bij. 


Ik geloof dat groeien en toekomstgericht ondernemen vooral succesvol is door een 360° visie te hebben op ondernemen en organiseren. Er is ook een gezonde dosis lef voor nodig. Lef om ambitieuze doelen stellen, om de organisatie en het eigen functioneren van een afstandje te bekijken, om echt te luisteren naar medewerkers, klanten, leveranciers en andere stakeholders, en om concreet over te gaan tot doelgerichte acties. 

Future Factors helpt uw bedrijf FUTURE PROOF te maken door de juiste inzichten te laten zien, door de aantrekkelijkheid op de arbeidsmarkt te vergroten, door uw management en organisatie te versterken en door draagkracht te creëren voor verandering en verantwoorde groei.

Start vandaag nog met het FUTURE PROOF maken van uw bedrijf.

Patrick Nijhoff
oprichter Future Factors

FotografieIngeborgvanBruggen-6506.jpg
Diensten Homepage
Future Factors | Inzicht & Management

Future Proof Organisatie 

- een sterke organisatie -

Komt de groei van uw bedrijf niet van de grond? Groeit uw bedrijf harder dan de organisatie kan bij houden? Loopt het in uw organisatie gewoon niet meer zo lekker of staan de neuzen niet meer dezelfde kant op? Wordt er gesproken van ''wij'' en ''zij''? 

Ik kan u daarbij helpen. Nieuwsgierig hoe ik dat doe? Lees snel verder.

AdobeStock_190983657_edited.jpg

Future Proof HRM

- een aantrekkelijke werkgever - 

Kunt u niet aan goed personeel komen? Vraagt u zich af hoe u uw personeel kunt blijven boeien en binden? Wilt u team- en individuele ontwikkeling beter op de kaart zetten? Wilt u een sterk employer brand wegzetten? Wilt u uw talentmanagement versterken?

Ik kan u daarbij helpen. Nieuwsgierig hoe ik dat doe? Lees snel verder. 

OPLOSSINGEN

Future Proof Organisatie

Future Factors | Inzicht & Management

Brengt het potentieel van uw bedrijf in beeld en creëert de juiste actie-groei mindset

GA AAN DE SLAG MET HET ''.........

'' PROGRAMMA

Future Proof
HRM

AdobeStock_190983657_edited.jpg

Versterkt het menselijk kapitaal en maakt uw bedrijf aantrekkelijker om bij te werken

GA AAN DE SLAG MET HET ''DE WAR FOR TALENT BESTAAT NIET''

PROGRAMMA

Future Proof Finance

Visit www.mayofi_edited.jpg

Zorgt voor meer grip op resultaten en versterkt uw financiële organisatie

GA AAN DE SLAG MET HET ''FINANCE ALS STERKE EN MODERNE 

BUSINESSPARTNER"

PROGRAMMA

Visit www.mayofi_edited.jpg

Future Proof Finance

- finance als businesspartner - 

Heeft u het gevoel dat uw financiële organisatie niet voldoende is meegegroeid met uw bedrijf? Wilt u dat finance meer een businesspartner rol inneemt? Spreekt uw finance team onvoldoende de taal van de business of kan uw organisatie wel wat meer financiële kennis gebruiken?

Ik kan u daarbij helpen. Nieuwsgierig hoe ik dat doe? Lees snel verder.

FotografieIngeborgvanBruggen-6528.jpg

 ONZE AANPAK 

Onze aanpak bestaat meestal uit de volgende vijf stappen.

 

Eerst worden uw (groei)ambities bepaald. Daarna maken we 360° analyse van uw bedrijf. Deze 360° analyse wordt gedaan met een van onze bedrijfsanalyses, afhankelijk van uw uitdagingen of van de gekozen dienst. Op basis van de verkregen inzichten wordt er samen een groei- en actieplan opgesteld, die wordt opgevolgd door echte acties en in alle lagen van uw bedrijf. Soms tot aan elke individuele medewerker. Uiteindelijk gaat het om de resultaten, dat uw (groei)ambities en doelen gehaald worden. Ook de resultaten worden meetbaar gemaakt. 

Wilt u meer weten over ons en onze unieke werkwijze?

Future Factors | Aanpak

 WAT KLANTEN ZEGGEN 

Ik heb Future Factors leren kennen binnen de bouw- en infrawereld waarbinnen we met Dux Nova executive search al ruim 10 jaar actief zijn. Vanuit onze behoefte om de tevredenheid van onze klanten te meten hebben we Future Factors gevraagd om met de Commercial Value MRI onze commerciële organisatie door te lichten en in het bijzonder in te zoomen op de tevredenheid van klanten welke we de afgelopen twee jaar van dienst zijn geweest. Future Factors is ons hierbij uitstekend van dienst geweest. Uit het rapport kwamen een aantal verassende inzichten naar boven waarmee we aan de slag zijn gegaan en welke ons ook verder hebben overtuigd om de klanttevredenheid structureel te blijven meten. Het fijne aan de samenwerking met Future Factors vond ik dat er verder gekeken werd dan alleen de specifieke vraag die we bij hem hebben neergelegd.

Future Factors - review Koen Vermulst

Koen Vermulst

Dux Nova

bottom of page