top of page
Future Factors | Resultaten & Finance

FUTURE PROOF FINANCE

Zorgt voor meer grip op resultaten en versterkt uw financiele organisatie

FUTURE PROOF FINANCE

De toegevoegde waarde van finance wordt steeds relevanter in deze snel veranderende tijden. Naast ''de cijfertjes'' dient uw bedrijf boven op data te zitten. Niet alleen financiele data maar ook op niet-financiele data, zoals ''human data'' en ''small data''. Samen met u versterken wij uw financiele functie en maken deze future proof.

Basis Programma

Brengt de volwassenheid van uw Finance organisatie in beeld.

Uit de Toolbox:

Finance Focus MRI

V

Plus Programma

Brengt de aantrekkelijkheid van uw bedrijf en de volwassenheid van uw HR organisatie in beeld.

Uit de Toolbox:

Basis programma

Medewerkerstevredenheidsonderzoek

Talentmanagement / vlootschouw

Premium Programma

Brengt de aantrekkelijkheid van uw bedrijf en de volwassenheid van uw HR organisatie in beeld.

Uit de Toolbox:

Premium Programma

Employer branding programma

€ 750

Finance Focus MRI

Met de Finance Focus MRI brengt u financiële volwassenheid en stabiliteit interactief in beeld. Wat gaat goed en wat kan beter? Waar zitten de aandachtspunten? U krijgt het direct interactief in beeld. 

Future Factors | Finance Focus MRI

Interim / Parttime CFO

Veel financiële afdelingen zijn ingericht om ''de boekhouding te doen'', terwijl de toegevoegde waarde vooral zit in het bieden van relevante inzichten, die verder gaan dan ''de cijfertjes''; dus integrale inzichten, die een weerspiegeling zijn van wat er in het bedrijf gebeurt. 

Door het inzetten van een Interim CFO versterkt u in korte tijd uw financieel fundament, waarbij uw team wordt meegenomen in de moderne ontwikkelingen op het gebied van Finance. Coaching van uw finance team is ook mogelijk.

Future Factors | Interim CFO
Future Factors | Finance Team coaching

Finance Team coaching

Financials vinden het vaak moeilijk om dezelfde taal te spreken als de collega's van andere afdelingen. Ze zijn geneigd alles van uit de cijfertjes te benaderen, terwijl collega's juist vanuit de business denken. Daarnaast zien financiele afdelingen soms onvoldoende in dat zij een service afdeling zijn, die ten dienste staat aan de business.

Met Finance Team coaching worden uw financials meegenomen in de taal van de business en leren zij hoe ze service gericht toegevoegde waarde kunnen bieden aan de business.

Finance Team coaching
ERP coaching

ERP Coaching

Een goed ERP systeem helpt u om alle informatiestromen aan elkaar te verbinden en om waardevolle inzichten te krijgen voor uw business.

De realiteit is dat er naast het ERP systeem vaak nog veel handmatige handelingen zijn en het systeem onvoldoende inzichten biedt. De realiteit is ook dat veel implementaties mislukken

Met ERP coaching wordt u geholpen bij het selecteren van een nieuw ERP systeem, bij de implementatie ervan en / of om meer uit uw huidige ERP systeem te halen.

Future Factors | ERP coaching
Future Factors | Overname regisseur

Bedrijfsovernames

Veel overnames of fusies mislukken omdat er te gemakkelijk over wordt gedacht. Vaak gaat de aandacht maar naar een beperkt aantal zaken, zoals financiën, commercie en risico's. Er is vaak weinig aandacht voor cultuur, de menskant en strategische partners en stakeholders.

Met goede bedrijfsanalyses en een overname regisseur wordt u geholpen bij het kopen van een bedrijf en het bedrijfsklaar maken of verkopen van uw bedrijf. 

Training 360° Business Analyse voor financials

In deze training leer je hoe je door de cijfers heen kunt kijken en zien wat er er gebeurt, waar het gebeurt en waarom het gebeurt. 

Deze training is op verzoek ook geheel af te stemmen de eigen organisatie.

Future Factors | Training
Future Factors | Accountancy 3.0

ACCOUNTANCY

Het beroep en de dienstverlening van accountants staan flink onder druk. Veel accountantskantoren zoeken daarbij de balans tussen compliance richting het maatschappelijk verkeer en toegevoegde waarde voor de klanten. Accountants hebben goede kaarten in handen om een businesspartner voor de ondernemer te zijn. Het is daarbij noodzakelijk om in de huid van de ondernemer te kruipen en om met een holistische bril naar de onderneming te kijken.

 

Wij begeleiden accountantskantoren bij deze transitie

Overname regisseur
Training Financials
bottom of page