Future Factors | Inzicht & Management

INZICHT & MANAGMENT

Breng het (groei)potentieel van uw bedrijf in beeld en creëer de juiste actie-groei mindset

TOEKOMSTGERICHT ONDERNEMEN BEGINT MET INZICHT

Wij geloven dat groeien en toekomstgericht ondernemen vooral succesvol is door een 360° visie te hebben op ondernemen en organiseren. En dat begint met inzicht. Want als je ergens naar toe wilt, is het cruciaal om te weten waar je nu staat. 

Bij inzicht hoort ook data. Veel bedrijven zijn terughoudend omdat het complex lijkt. Dat is begrijpelijk omdat er veel wordt gesproken over ''Big Data'', ''BI'' en ''Digital Transformation''. Er is echter al heel veel ''small'' en ''human'' data in uw bedrijf aanwezig, die we samen boven water halen en voor u inzichtelijk maken, zodat dat deze data en inzichten u gaan helpen om betere keuzes en beslissingen te nemen.

Bedrijfanalyses

Onze bedrijfsanalyses brengen op unieke wijze het potentieel van uw bedrijf in beeld. En dat met korte doorlooptijden en voor een fractie van de kosten van grote organisatieadviesbureaus. U kunt kiezen voor een integrale bedrijfsanalyse van uw bedrijf, of voor een deel van uw bedrijf. 

Future Proof Challenge / heisessie

Met uw directie of management team gaan we aan de slag met de hoofdvraag ''hoe future proof is ons bedrijf?''. Op uitdagende wijze gaan we onder andere out-of-the-box en vanaf afstand naar uw bedrijf kijken. Wat zien we dan?

Future Factors | Future Proof Challenge
 
Future Factors | DGA (groei)coaching

DGA / MT (groei)coaching

Soms is het goed als iemand die niet betrokken is bij het dagelijkse reilen en zeilen meekijkt naar wat er in uw bedrijf gebeurt. Iemand die u en uw bedrijf begrijpt maar die ook kritisch durft te zijn. Iemand waar je open en in vertrouwen kunt spreken over de ambities, problemen en uitdagingen van uzelf en uw bedrijf.