top of page
Future Factors | Draagvlak & HRM

Future Proof HRM

- een aantrekkelijke werkgever - 

Versterkt het menselijk kapitaal en maakt uw bedrijf aantrekkelijker om voor te werken

FUTURE PROOF HRM

De wereld verandert en digitaliseert steeds sneller. Het wordt steeds belangrijker en ook moeilijker om goed personeel binnen te halen en te houden. Het belang om te blijven investeren in uw personeel wordt steeds groter. Talentmanagement en employer branding wordt steeds belangrijker. Samen met u versterken wij uw HRM functie en maken deze future proof.

Future Factors | Human Focus MRI

Human Focus MRI

Met de HR Focus MRI brengt u de tevredenheid, passie en commitment van medewerkers, de volwassenheid van de HR activiteiten en de arbeidsmarktpositionering interactief in beeld. Wat gaat goed en wat kan beter? Waar zitten de aandachtspunten? U krijgt het direct interactief in beeld. 

Medewerkerstevredenheids-onderzoek werknemers

Veel bedrijven maken zich zorgen hoe ze goed personeel binnen kunnen halen en binnen kunnen houden. 

Het is daarbij belangrijk om periodiek de thermometer in de eigen organisatie te stoppen en te horen hoe uw medewerkers tegen uw bedrijf en organisatie aankijken.

Een medewerkerstevredenheidsonderzoek helpt u om dat inzicht te krijgen en creëert een basis voor het nemen van doelgerichte acties.

Future Factors | Medewerkerstevredenheidsonderzoek
Future Factors | Talentmanagement / Vlootschouw

Talentmanagement / vlootschouw

Breng de volwassenheid en het potentieel van uw medewerkers in beeld met de ''Vlootschouw''. De vlootschouw helpt u om concrete doelen en acties te stellen voor individuele medewerkers en voor afdelingen.

Bij talentmanagement wordt vaak gekeken naar young talents, waardoor er veel talenten in uw organisatie onbenut blijven. Bent u benieuwd hoe u de talenten in uw organisatie beter kunt benutten, neem dan contact met ons op.  

Storylistening en storytelling

Plannen, instructies, procedures, e.d. worden vaak top-down richting de organisatie gecommuniceerd waarbij managers regelmatig verzuchten ''waarom doen ze niet wat wij willen?''.  

Storylistening en storytelling doorbreekt dat patroon en zorgt voor echte verbinding tussen de zogenaamde ''bovenstroom'' en ''onderstroom''. Het leidt tot meer begrip en samenwerking, en het versterkt het ''wij-gevoel''.

Future Factors | Storylistening en telling
Tevredenheidsonderzoek
Vlootschouw
Storytelling
Future Factors | Training

Training 360° Business Analyse voor non-financials

In deze training leer je niet alleen de basis van hoe je financieel naar jouw eigen bedrijf kunt kijken, maar ook hoe je door de cijfers heen kunt zien wat er er gebeurt, waar het gebeurt en waarom het gebeurt.

Deze training is op verzoek ook geheel af te stemmen op de eigen organisatie. 

 

Training non-financials

NIEUW: Arbeidmarkt Aantrekkelijkheidsscan

In dit onderzoek krijgt antwoord  op de vraag hoe aantrekkelijk uw bedrijf en uw vacature eigenlijk zijn. Er wordt daarbij gebruik gemaakt uit resultaten uit wereldwijde onderzoeken en uit eigen onderzoek met studenten uit heel Nederland.

U krijgt inzicht hoe u de arbeidsmarkt kunt verleiden, boeien en binden.

Actieprijs: € 249

Image by Mimi Thian

''Wij hebben als kantoor meegedaan aan de Arbeidsmarkt Aantrekkelijkheidsscan van Future Factors omdat wij het van belang vonden om onder andere onze website en onze vacatures eens aan een frisse blik te onderwerpen en een gevoel te krijgen bij de beleving van de toekomstige talenten op de arbeidsmarkt. Wij zijn heel enthousiast over de feedback uit de scan en gaan met bepaalde punten echt aan de slag. Wij hebben de begeleiding door Patrick en zijn betrokkenheid erg gewaardeerd!''

Siddha Olde Juninck, Partner bij Van Luxemborg & De Kok

Arbeidmarktscan
bottom of page