top of page
Accountant

Assessments (scans) voor financials

Breng de werkelijke vakinhoudelijke kracht en potentie in beeld van uw collega, uw team, uw kandidaat of uzelf

INZICHT IN FINANCIAL PROFESSIONALS

De wereld verandert en digitaliseert steeds sneller. Finance en controlling speelt daar een belangrijke rol in.

 

Er zijn veel tools op de markt die toetsen op bewustzijn en gedrag. Complementair daaraan toetsen wij finance professionals op hun vakinhoudelijke krachten. Dat doen wij in samenwerking met:

Door middel van een online scan meten wij in ongeveer één uur per online scan de werkelijke vakinhoudelijke kracht en potentie van uw collega, uw team, uw kandidaat of uzelf. Heeft een kandidaat het vakgebied echt in de vingers of juist net niet? Een onderscheid dat echt niet afdoende wordt gegarandeerd door opleidingsniveau of een CV, maar via de scan wel zeer objectief kan worden vastgelegd. Een onderscheid ook dat alle betrokkenen helpt bij de juiste keuzes. En we tonen aan waar iemand staat ten opzichte van duizenden Finance professionals wereldwijd.

Voorbeelden van vragen waar onze scans antwoord op geven, zijn o.a.: Bent u een business controller, financial controller, beide of allebei niet?  Hoe ver bent al opgeschoven in Digital Finance. En kunt u zich nog ontwikkelen op inhoud en of aan de menskant?  Is dat zinvol? Hoe dan?

Logo Businesscontrollernu.png
Financial Control Scans

Financial Control Scans

Onze Admin Control Scan is onze instapscan voor administratief en boekhoudkundig medewerkers. Onze Financial Control Scan (standaard) brengt de boekhoudkundige krachten van Administrateurs en Financial Controllers in beeld. De Financial Control Scan (plus) doet dat voor CFO's, Financieel Directeuren, Register Accountants en Groupcontrollers

Controllers Scan

De Controllers Scan brengt de denkkracht en denkrichting in beeld voor de dimensies financial control, business control, project control en finance management.

Controller Scan typeringen.png
Controller Scan
Digital Finance Scan

Digital Finance Scan

De Digital Finance Scan brengt in beeld hoe het gesteld is met de digitale kennis en vaardigheden van de controller. Hoe ver kan hij of zij meepraten over zaken als ERP, procesmining en RPA.

Future Controller Talent Scan

De Future Controller Talent Scan is een combinatie van al onze controllers scans is bijzonder geschikt voor afstudeerders en controllers met enkele jaren ervaring. 

Future Controller Talent Scan

Illustraties van de resultaten

bottom of page