De Business Value MRI laat u in 360° het verborgen potentieel uw organisatie bekijken, begrijpen en benutten

 
NIJHOFF Org | Business Value MRI

De methodiek en slimme technologie brengt de professionaliteit en concrete verbeterkansen van uw organisatie middels interactieve infographics in beeld.

Wilt u inzicht krijgen in wat er gebeurt en waarom het gebeurt? Dan is de Business MRI een onmisbaar instrument ter ondersteuning van uw leiderschap.

Geen dikke rapporten die in een bureaulade verdwijnen, en dat tegen < 70% van de prijs van reguliere integrale bedrijfsanalyse trajecten!

Slimme technologie in combinatie
met nieuwe spelregels

Naast de volledige Business Value MRI zijn er 4 specialistische deel MRI-scans

 
NIJHOFF Org - Commercial Value MRI

Commercial Focus MRI

Met de Commercial Focus MRI brengt u interactief in beeld wat goed gaat en beter kan op het gebied van verkoop, marketing en communicatie, met het concrete inzicht waar omzetkansen liggen.

NIJHOFF Org | Customer Value MRI

Customer Focus MRI

Met de Customer Focus MRI brengt u de tevredenheid, loyaliteit en feedback van klanten en de marktpositionering van uw organisatie interactief in beeld.

NIJHOFF Org - Human Value MRI

Human Focus MRI

 

Met de Human Focus MRI brengt u de tevredenheid, loyaliteit en feedback van medewerkers en de positionering van het bedrijf in de arbeidsmarkt interactief in beeld.

NIJHOFF Org - Strategic Value MRI

Strategic Focus MRI

Met de Strategic Focus MRI brengt u de kwaliteit, de volwassenheid en verschillende inzichten van het managementproces interactief in beeld. 

Algemeen Dagblad

'In één oogopslag is het duidelijk
waar kansen voor bedrijven liggen'

Infographics nader toegelicht

NIJHOFF Org | Business Value MRI - BVS score

1. De organisatiegroei benchmark

Inzicht in het realistische en concrete verbeterpotentieel van uw organisatie

 

De Business Value Score geeft de volwassenheidswaarde van de organisatie aan, alsmede het professionaliseringspotentieel voor de volgende bedrijfsonderdelen: organisatie, commercieel, HRM, digitalisering, financieel en inkoop. Het behalen van een 100% score is voor iedere organisatie goed haalbaar en is geeft daarmee aan dat u een stevig organisatie fundament heeft, die de basis is voor een duurzaam gezonde organisatie.

Verhoging omzet en groei

Actueel MRI