top of page
Future Factors | Accountancy 3.0

FUTURE PROOF ACCOUNTANCY

Voor ambitieuze accountants met lef

Veel accountantskantoren hebben hun kantoorprocessen, hun klantprocessen en de communicatie met klanten (deels) gedigitaliseerd. Het merendeel van de accountants zou meer tijd willen besteden aan het adviseurschap en businesspartnerschap richting hun klanten. Steeds meer regelgeving omtrent compliance, extra werkzaamheden zoals bijvoorbeeld voor NOW, TVL en bezwaarschriften voor Box 3, en het tekort aan personeel, zorgen ervoor dat dit niet altijd lukt.

Wij helpen accountants met het versterken van hun adviseurschap en businesspartnerschap. Dat doen wij door het trainen van accountants met onze training 360° Business Analyse voor Accountants, door accountants te laten werken met onze integrale bedrijfsanalyses,  waaronder de Business Indicator, en door accountants te helpen bij het daadwerkelijk professionaliseren van hun klanten.

Wij helpen accountantskantoren ook om aantrekkelijker te worden op de arbeidsmarkt.

Wij hebben het dan over het herwinnen van uw adviseurschap en businesspartnerschap: Future Proof Accountancy.

Wij zetten ons als service organisatie voor accountants in om u zoveel mogelijk te ontzorgen.

Man on blurred background using 360 degree virtual reality neon interface 3D rendering.jpg

360° Business Analyse voor Accountants

In deze training leer je hoe je als accountant door de cijfers heen naar jullie klanten kunt kijken. Je leert te zien wat er gebeurt, waar het gebeurt en waarom het gebeurt. Er wordt tijdens de training gebruikt gemaakt van de Business Indicator, onze integrale bedrijfsanalyse scan. 

Future Factors | Business Indicator

Business Indicator

De Business Indicator is speciaal ontwikkeld voor accountants. Als accountant heeft u van oudsher goede kaarten in handen om dé businesspartner voor de ondernemer te zijn.  De Business Indicator helpt u daarbij, en versterkt zowel de interne deskundigheid, de aantrekkelijkheid van uw adviespraktijk, als de toegevoegde waarde voor uw klanten. Indien gewenst kunnen wij het gehele proces van A tot Z uit handen nemen.

Future Factors | Accountancy 3.0

VERDERE PROFESSIONALISERING

Na nagenoeg elke bedrijfsanalyse komt de vraag naar boven ''okay, we zien nu waar we verder kunnen professionaliseren, maar hoe dan?''.

Wij helpen accountants bij het verder professionaliseren van hun klanten door het inzetten van de expertise van de accountants zelf, hun netwerk of de expertise van Future Factors en haar netwerk.

bottom of page